Бешбармак з яловичини в мультиварці виходить навіть краще, ніж в духовці! Мультиварка надає багатьом стравам абсолютно новий смак, і бешбармак – не виняток. В мультиварці м’ясо у вас вийде дуже м’яким і локшина більш ніжною. Готуємо страву з бешбармачной локшиною, так як не в кожної господині виходить замісити смачне тісто.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Локшина для бешбармака – 150 гр.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець чорний горошок – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Готувати бешбармак з яловичини в мультиварці просто! Налийте в чашу мультиварки 2 літри чистої води.
Яловичину промийте, розріжте на кілька шматочків і перекладіть в чашу.
Покладіть в чашу листочки лавра.
Потім насипте горошки чорного перцю.
Додайте за смаком сіль.
Можете насипати до бульйону будь-яку приправу або спеції.
Закрийте кришку приладу. Встановіть програму «Варка», час – 60 хвилин. За цей час яловичина в мультиварці звариться.
Зварену яловичину шумівкою перекладіть з чаші на тарілку.
Бульйон процідіть на сито в окремий посуд.
Цибулини почистіть, промийте і наріжте на тонкі кільця.
Нашатковану цибулю покладіть в чашу мультиварки і посипте чорним меленим перцем.
Цибулю в чаші залийте бульйоном, тільки щоб він був покритий.
Встановіть програму «Варка» на 2 хвилини.
Потім перекладіть цибулю шумівкою також на окрему тарілку.
В чашу мультиварки перелийте інший м’ясний бульйон і встановіть програму «Мультишеф», час – 15 хвилин, температура -110°С. Зачекайте закипання води.
В киплячому бульйоні відваріть до готовності бешбармачную локшину.
Готову локшину шумівкою перекладіть на порційні тарілки.
Поверх локшини викладіть нарізану на шматочки відварену яловичину.
На м’ясо покладіть томлений цибулю і все полийте бульйоном.
Бешбармак з яловичини в мультиварці готовий. Можете подавати до столу.
Приємного апетиту!
Бешбармак Бешбармак з яловичини Бешбармак класичний