Білково-заварний крем дуже часто використовують для створення прикраси з квітів на тортах. Про всі тонкощі приготування цього крему в домашніх умовах, ми розповімо в цьому рецепті.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 270 гр.
  • Вода – 90 гр.
  • Лимонна кислота – 0.33 ч. л.
  • Ванілін – 1 пакет

Процес приготування:

Щоб приготувати білково-заварний крем для квітів на торті, акуратно відокремте білки від жовтків. Перекладіть їх у чисту суху ємність.

Білки збийте міксером до стійкої піни.

Цукор пересипте в каструлю і влийте до нього воду. Поставте каструлю на вогонь і доведіть масу до кипіння.

На четвертій хвилині кипіння, додайте лимонну кислоту, перемішайте, проваріть кілька хвилин, додайте ванілін і зніміть з вогню.

Міксер увімкніть на повну потужність, введіть тонкою цівкою цукровий сироп у збиті білки. Крем почне збільшуватися в об’ємі.

Збивайте крем 5-7 хвилин. Білково-заварний крем виходить пишним, щільним і пластичним.

Після приготування крему можна відразу приступати до формування квітів на торті.

Приємного апетиту!

Білковий заварний крем для прикраси торта Білковий крем для прикраси торта Білковий крем для торта Заварний крем для прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для трояндочок для прикраси торта