Прикраса святкового торта можна віднести до окремого виду мистецтва. Скільки всього гарного можна зробити за допомогою кондитерського мішка і правильно приготовленого білково-заварного крему.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Ванілін – 5 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування білково-заварного крему для прикраси торта, який тримає форму? Дуже акуратно відокремте білки від жовтків.

Білки перекладіть в чисту суху миску, додайте цукор, перемішайте і поставте на водяну баню. Постійно помішуйте білкову масу, коли цукор розчиниться, зніміть миску з вогню.

Потім білкову масу збийте міксером до утворення стійкої білої піни. Додайте в білковий крем ванільний цукор.

Продовжуючи збивати крем додайте в нього розм’якшене вершкове масло.

Крем повинен вийти однорідним і щільним, помістіть його в кондитерський мішок і приступайте до прикраси вашого десерту.

Приємного апетиту!

Білковий крем для прикраси торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для прикраси торта Заварний крем з маслом для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта квітами Крем для трояндочок для прикраси торта