Заварний шоколадний крем дуже просто приготувати вдома. Продукти для нього завжди є під рукою. Для особливого смаку додамо какао-порошок. Так крем вийде ще смачніше й пахучіше. Ніжна і легка, це найкраща начинка для ваших десертів!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Какао-порошок – 4 ч. л.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування заварного шоколадного крему для торта з какао? З’єднуємо молоко з какао-порошком, цукровим піском і ставимо на вогонь. Доводимо масу до кипіння, періодично помішуючи.
Яйця розбиваємо в миску і перетираємо з борошном.
Тепер вливаємо невеликими порціями молоко в яєчно-борошняну масу. Збиваємо міксером, накриваємо целофаном і залишаємо до повного охолодження.
Приємного апетиту!