Заварний шоколадний крем дуже просто приготувати вдома. Продукти для нього завжди є під рукою. Для особливого смаку додамо какао-порошок. Так крем вийде ще смачніше й пахучіше. Ніжна і легка, це найкраща начинка для ваших десертів!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Какао-порошок – 4 ч. л.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування заварного шоколадного крему для торта з какао? З’єднуємо молоко з какао-порошком, цукровим піском і ставимо на вогонь. Доводимо масу до кипіння, періодично помішуючи.

Яйця розбиваємо в миску і перетираємо з борошном.

Тепер вливаємо невеликими порціями молоко в яєчно-борошняну масу. Збиваємо міксером, накриваємо целофаном і залишаємо до повного охолодження.

Приємного апетиту!

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем з молока і какао для торта