Часом умови не дозволяють виконати бісквіт в духовці, але у вашому розпорядженні є сковорода і плита. Відмінно! Стандартний набір продуктів, трохи терпіння і у вас на столі будуть красуватися міні-бісквіти. Найголовніше – не перевищувати температуру готування і смажити їх на малому вогні.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Цукрова пудра – 2 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Молоко коров’яче – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати бісквіт на сковороді легко! Жовтки від’єднайте від білків і з’єднайте з молоком. Збивайте їх в піну. Білки збийте окремо з сіллю до густої щільної маси. З’єднайте обидві частини, акуратно перемішуючи.

Просеивайте частинами борошно в тісто і обережно перемішуйте.

розігрійте Сковороду і зробіть малий вогонь, змастіть маслом і злегка прогрійте його (30 секунд). Ложкою викладайте бісквітні коржі потрібного розміру. Накрийте кришкою і готуйте по хвилині з одного боку.

Перекладіть бісквіти на тарілку і посипте цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Новости