Часом умови не дозволяють виконати бісквіт в духовці, але у вашому розпорядженні є сковорода і плита. Відмінно! Стандартний набір продуктів, трохи терпіння і у вас на столі будуть красуватися міні-бісквіти. Найголовніше – не перевищувати температуру готування і смажити їх на малому вогні.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Цукрова пудра – 2 ст. л.
- Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Молоко коров’яче – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати бісквіт на сковороді легко! Жовтки від’єднайте від білків і з’єднайте з молоком. Збивайте їх в піну. Білки збийте окремо з сіллю до густої щільної маси. З’єднайте обидві частини, акуратно перемішуючи.
Просеивайте частинами борошно в тісто і обережно перемішуйте.
розігрійте Сковороду і зробіть малий вогонь, змастіть маслом і злегка прогрійте його (30 секунд). Ложкою викладайте бісквітні коржі потрібного розміру. Накрийте кришкою і готуйте по хвилині з одного боку.
Перекладіть бісквіти на тарілку і посипте цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Новости