Для приготування горіхового бісквіта можна взяти будь-які горіхи по своєму смаку. Добре якщо горіхи будуть підсушені і дрібно порублены.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Волоський горіх – 100 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Мед – 100 гр.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати бісквіт з горіхами легко! Ядра волоських горіхів порубаєте.
Яйця збийте з цукром до утворення щільної білої піни.
Потім, не припиняючи збивати, додати рідкий мед.
Борошно з’єднайте з розпушувачем і просіяти. Введіть в кілька прийомів борошно до збитим яйця, перемішайте, після чого всипте горіхи.
Форму для випічки змастіть маслом, викладіть в неї тісто. Прогрійте Духовку до 180 градусів і випікайте бісквіт 35-50 хвилин.
Бісквіт остудіть у формі, потім вийміть його. Бісквіт можна розрізати на кілька коржів і промазати їх кремом, у вас вийде смачний домашній торт.
Приємного апетиту!
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний