Бісквітний паска з родзинками, безсумнівно, стане головним десертом на святковому столі. Крім прекрасних смакових якостей такий паска володіє унікальним для здоби властивість залишатися свіжим і не черствіти протягом декількох тижнів. В це легко переконатися, достатньо приготувати цю страву за рецептом, який ми представили вашій увазі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Яйце – 5 шт.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Мигдальний крихта – 100 гр.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Шоколад молочний – 200 гр.
- Ізюм – 250 гр.
- Яєчний білок – 2 шт.
- Лимонна цедра – 20 гр.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Цукрова пудра – 250 гр.
- Цукерки – 100 гр.
- Ром – 60 мл
Процес приготування:
Як приготувати бісквітний паска з родзинками? В окремій ємності необхідно збити розтоплене вершкове масло з цукром.
В отриману масу вводимо курячі яйця. Все ретельно перемішуємо. За допомогою блендера подрібнюємо мигдаль.
З’єднайте борошно і розпушувач, потім цю масу вводимо в яєчно-вершкову суміш. Туди ж відправляємо подрібнений мигдаль і лимонну цедру. Все добре перемішуємо.
Родзинки необхідно залити ромом і дати їм настоятися протягом півгодини. Після цього цукати відправляємо в тісто. Все перемішуємо.
Змащуємо форму вершковим маслом, перекладаємо тісто і відправляємо в духовку випікатися при температурі 160 градусів на 2 години.
Тим часом розтоплюємо на водяній бані шоколад. В окремій ємності збиваємо білки, сполучені з лимонним соком і цукровою пудрою.
Коли паска буде готовий, рясно покрийте його глазур’ю.
Прикрасьте зверху паска «Морськими камінчиками».
Великодні паски Великодні паски без замісу тіста Великодні паски без заморочок паски з цедрою лимона паску класичний Повітряні великодні паски