Для того, щоб бісквітне тісто вийшло повітряним, легким і ніжним, необхідно докласти чимало зусиль і чітко слідувати рецептом, який представлений вашій увазі. В якості начинки ви можете використовувати будь-яке варення, яке припало вам до душі.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 2 ст.
- Масло рослинне – 10 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Варення – 1 склянка
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Як приготувати бісквітний пиріг з варенням? Варення викладаємо в окрему миску і додаємо до нього харчову соду, потім все перемішуємо. Почекайте кілька хвилин, поки варення з содою не почне пінитися. Потім відправляємо в цю миску цукор. Все ретельно перемішуємо до повного розчинення цукру.
В загальну масу додаємо яйця і сіль. Після цього вводимо просіяне борошно, не припиняючи перемішувати тісто.
Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом, виливаємо туди наше тісто, закриваємо кришку і включаємо режим «Випічка». Після того, як програма завершитися, не виймайте пиріг з мультиварки протягом двадцяти хвилин.
після вказаного часу перекладаємо пиріг на плоску тарілку, чекаємо, поки він охолоне, і подаємо до столу.
Бісквіт в мультиварці Бісквіт з рослинним маслом класичний Бісквіт Пироги