Бісквітний рулет з джемом є простою, швидкою, смачною і недорогою випічкою, яка є більш корисною порівняно з іншими солодощами з магазинів. Ще одним важливим достоїнством цього десерту є те, що впорається з його приготуванням можуть навіть ті господині, які не мають великого кулінарного досвіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 160 гр.
- Борошно пшеничне – 140 гр.
- Вода кип’ячена – 90 мл
- Повидло – 300 гр.
- Масло рослинне – 20 мл
Процес приготування:
Як приготувати бісквітний рулет з джемом? В окремо глибокій мисці необхідно гарненько збити яйця. Найкраще робити це за допомогою міксера.
Яйця повинні перетворитися в пишну світлу піноподібну масу.
В отриману масу потрібно акуратно вводите попередньо просіяне борошно. Все ретельно перемішуємо.
Форму для запікання устеляємо пергаменной папером і рівномірно розподіляємо по ній тісто. Випікаємо наш бісквіт в розігрітій духовці при температурі двісті градусів протягом десяти хвилин.
після вказаного часу дістаємо готовий бісквіт, змащуємо його повидлом, потім згортаємо в рулет. Перед подачею десерт можна прикрасити цукровою пудрою. Бісквіт з повидлом подається остившім.
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний Бісквіт для рулету Бісквіт з рослинним маслом класичний Бісквіт