Бісквітний рулет зі згущеним молоком порадує ваших діток, адже в складі немає ніяких шкідливих продуктів. Цей рулет складається з 5 простих інгредієнтів. Такий бісквіт смачно їсти з гарячим чаєм або холодним молоком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 160 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Варена згущене молоко – 5 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукрова пудра – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Готувати бісквітний рулет зі згущеним молоком легко! Розділити яйця на жовтки і білки. Викласти жовтки в миску, додати туди цукровий пісок. Збити міксером до збільшення маси в об’ємі і побіління.

Білки відправити в інший посуд і збивати на високій швидкості з дрібкою солі. Повинна вийти повітряна піна. Всипати порціями кілька разів просіяне борошно і акуратно перемішати тісто до однорідності лопаткою.

Застелити деко пергаментом або килимком для випічки. Змастити вершковим маслом пергамент. Викласти бісквітне тісто в деко і розрівняти його шпателем або столовою ложкою. Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 20 хв.

Інший аркуш пергаменту посипати половиною цукрової пудри. Викласти на нього приготований бісквіт і обережно зняти пергамент, на якому він турбувався.

Змастити бісквіт згущеним молоком. Акуратно, щоб не зламати, згорнути ще гарячий бісквіт рулетом і присипати залишками цукрової пудри.

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в духовці класичний Бісквіт для рулету Бісквіт з вершковим маслом класичний Бісквіт Масляний бісквіт