Просте і смачне блюдо з кабачків і м’ясного фаршу. Воно особливо актуально, коли починається сезон молодих кабачків. Замість звичайного тесту випікаються ніжні кабачкові млинці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 1 – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Фарш м’ясний – 150 гр.
- Масло рослинне – 100 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати чебуреки з кабачків з фаршем, натерти кабачок і одну цибулину на тертці. Якщо кабачок має тверду шкіру, то її необхідно зрізати.
У кабачкову масу додайте яйця, молоко, сіль, борошно, перець, половину подрібненої зелені і одну столову ложку рослинної олії. Тісто має бути по консистенції як густа сметана.
Другу цибулину дрібно наріжте. Фарш і цибулю обсмажте на олії до готовності, в кінці додайте зелень, сіль і перець за смаком.
Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло. Налийте трохи кабачкового тіста сформуйте млинець. Поки млинець не схопився покладіть трохи фаршу, залиште вільними краю.
Вільної стороною млинчика накрийте начинку і злегка притисніть її, щоб краї склеїлися. Потім зменшіть вогонь, прикрийте сковорідку кришкою і готуйте чебурек ще 3-5 хвилин.
Готові чебуреки відразу ж подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді