Чізкейк є дуже популярним десертом з вершковою і шовковистою структурою. Приготуємо сирний пиріг на водяній бані в духовці. Такий спосіб дозволить рівномірно пропекти десерт і уникнути тріщин ніжною начинки.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Печиво пісочне – 200 гр.
- Сир Філадельфія – 600 гр.
- Цукрова пудра – 1 склянка
- Масло вершкове – 100 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Вершки 33% – 150 мл
- Ванілін – 5 гр.
Процес приготування:
Готувати чізкейк з печива просто! Печиво подрібніть в дрібну крихту з допомогою комбайна або перекладіть його в щільний пакет і розкачайте качалкою. Додайте в печиво м’яке масло і змішайте до однорідної маси.
Візьміть форму, змастіть вершковим маслом, розподіліть пісочне тісто по дну і сформуйте бортики.
В глибокій мисці збийте на малій швидкості сир з цукровою пудрою і ваніліном. Додайте яйця по одному, кожен раз перемішуючи. Влийте вершки і доведіть начинку до повітряної консистенції. Сильно збивати не слід, зберігаєте невелику швидкість.
Перекладіть крем в пісочну форму і вирівняйте поверхню лопаткою.
Оберніть форму у фольгу двома шарами, щоб у неї не потрапила вода. Поставте форму з заготівлею в деко і налийте в неї води близько 3 див у висоту.
В розігріту до 180 градусів духовку поставте деко на 1,5 години. Відкрийте дверцята духовки і вимкніть жар. Залиште пиріг остигати так.
Дістаньте чізкейк з листа, дайте охолонути в кімнаті ще 10 хвилин і поставте в холодильник на 30 хвилин або більше.
Приємного апетиту!
Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з випічкою Чізкейк з печива Чізкейк Нью-Йорк класичний Чізкейки