Чізкейк – завжди відмінне рішення для сімейного чаювання! Цей рецепт описує приготування чізкейку з використанням рікотти і желатину, готується ласощі без випічки. Ніжний чізкейк з рікотти – дивовижний десерт, який здатний підкорити своїми смаковими якостями і близьких, і гостей!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печиво – 200 гр.
  • Масло вершкове – 50 – 80 гр.
  • Сир Рікотта – 250 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Желатин харчовий – 10 гр.
  • Цукрова пудра – 50 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Ягоди для прикраси

Процес приготування:

Готувати чізкейк з рікоттою без випічки з желатином просто! За допомогою блендера в дрібну крихту необхідно подрібнити печиво.

Далі додаємо в нього попередньо розтоплене вершкове масло. Все перемішуємо.

В підходящу ємність викладаємо отриману масу з печива і масла, утрамбовуємо, формуючи рівномірну по товщині основу. Відправляємо основу чізкейку в холодильник на 30 хвилин.

В окремій ємності збиваємо сметану з цукровою пудрою.

Потім додаємо в робочу ємність рікотту, всі інгредієнти збиваємо до однорідності протягом хвилини.

необхідно замочити Желатин в холодній воді і залишити набухати на 5 хвилин (якщо інструкцією передбачено інше час, орієнтуйтеся на нього).

Через деякий час розтопити желатин до рідкого стану на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

З’єднуємо желатин і начинку з рікотти, все перемішуємо.

Підготовлену начинку викладаємо на основу з печива.

З допомогою ложки або лопатки розрівняйте її поверхню. Поставте чізкейк в холодильник мінімум на 2 години.

Готовий чізкейк прикрасьте за бажанням будь-якими ягодами, розріжте на порційні шматочки і подавайте до столу.

Приємного вам чаювання!

Чізкейк без випічки Чізкейк без випічки з сирним сиром, печивом і желатином Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк з ягодами