Чізкейк – завжди відмінне рішення для сімейного чаювання! Цей рецепт описує приготування чізкейку з використанням рікотти і желатину, готується ласощі без випічки. Ніжний чізкейк з рікотти – дивовижний десерт, який здатний підкорити своїми смаковими якостями і близьких, і гостей!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Печиво – 200 гр.
- Масло вершкове – 50 – 80 гр.
- Сир Рікотта – 250 гр.
- Сметана – 200 гр.
- Желатин харчовий – 10 гр.
- Цукрова пудра – 50 гр.
- Вода – 100 мл
- Ягоди для прикраси
Процес приготування:
Готувати чізкейк з рікоттою без випічки з желатином просто! За допомогою блендера в дрібну крихту необхідно подрібнити печиво.
Далі додаємо в нього попередньо розтоплене вершкове масло. Все перемішуємо.
В підходящу ємність викладаємо отриману масу з печива і масла, утрамбовуємо, формуючи рівномірну по товщині основу. Відправляємо основу чізкейку в холодильник на 30 хвилин.
В окремій ємності збиваємо сметану з цукровою пудрою.
Потім додаємо в робочу ємність рікотту, всі інгредієнти збиваємо до однорідності протягом хвилини.
необхідно замочити Желатин в холодній воді і залишити набухати на 5 хвилин (якщо інструкцією передбачено інше час, орієнтуйтеся на нього).
Через деякий час розтопити желатин до рідкого стану на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
З’єднуємо желатин і начинку з рікотти, все перемішуємо.
Підготовлену начинку викладаємо на основу з печива.
З допомогою ложки або лопатки розрівняйте її поверхню. Поставте чізкейк в холодильник мінімум на 2 години.
Готовий чізкейк прикрасьте за бажанням будь-якими ягодами, розріжте на порційні шматочки і подавайте до столу.
Приємного вам чаювання!
Чізкейк без випічки Чізкейк без випічки з сирним сиром, печивом і желатином Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк з ягодами