Дуже швидка пікантна закуска з огірків, яка поєднується з різними стравами. Оригінальні фаршировані огірки по-корейськи прикрасять будь-який святковий стіл і внесуть різноманітність у ваш раціон.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Огірки – 8 шт.
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Цибуля зелена – 100 гр.
- Соєвий соус – 2 – 3 ст. л.
- Петрушка – за смаком
- Кріп – за смаком
- Сіль – 1 – 2 ст. л.
- Приправа для корейської моркви – 1 ч. л.
- Паприка – за смаком
- Кунжут – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування фаршированих огірків по-корейськи смачний! Огірки ретельно промийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками. Кожен огірок надріжте на чотири частини, не доходячи до кінця. Всередині добре натріть сіллю, залиште огірки в стороні.
Крупно наріжте зелену цибулю і розімніть його руками, щоб він пустив сік.
Кріп і петрушку помийте і дрібно нарубаєте ножем, змішайте зелень з цибулею.
Цибулю і часник подрібніть ножем і додайте до зелені.
Моркву натріть на корейській тертці, перекладіть її до зелені, додайте паприку, соєвий соус, кунжут, чайну ложку приправи для моркви по-корейськи, все перемішайте.
Промийте огірки від зайвої солі, викладіть їх у друшляк, щоб вода скла.
В розріз кожного огірка вкладіть невелику кількість підготовленої начинки із зелені і моркви.
Фаршировані огірки складіть на блюдо, посипте зверху кунжутом і можна подавати закуску до столу.
Приємного апетиту!
Новости