Рецепт приготування фунчозы в мультиварці відмінно підійде для тих, кому хочеться побалувати себе і своїх близьких чимось екзотичним, не виходячи з дому. «Скляна» локшина ніколи не злипається і чудово зберігає зовнішній вигляд, хоча на перший погляд вона може здатися дуже крихкою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Огірки – 2 шт.
- Баклажан – 1 шт.
- Часник – 5 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Фунчоза – 200 гр.
- Паприка – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 50 гр.
- Петрушка – 1 пучок
- Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
- Перець червоний мелений – 0,2 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування фунчозы в мультиварці? Помийте огірки, наріжте їх брусочками, потім викладіть в окрему тарілку на двадцять хвилин, злегка посипавши сіллю. Таким чином, ми позбавимося від зайвої рідини, що міститься в огірках.
баклажани Вимийте, наріжте їх кільцями. Якщо ви використовуєте немолодий баклажан, бажано очистити перед цим його від шкірки. Посипте нарізаний баклажан сіллю і дайте стекти зайвої рідини.
Вимиту моркву натріть на тертці для приготування моркви по-корейськи. Потім посипати ті морква невеликою кількістю цукру.
Не переборщіть з сіллю, оскільки в подальшому овочі будуть поливатися соєвим соусом, в якому вона вже міститься.
Приготуйте фунчозу по інструкції, зазначеної на упаковці.
Злийте сік, який встигли пустити баклажани.
Потім баклажани відправляємо в чашу мультиварки, политу невеликою кількістю рослинної олії, і включаємо режим «Смаження».
До баклажанів відправляємо моркву і пропущений через прес часник.
Присмачую овочі спеціями.
В мультиварку відправляються огірки, оцет і соєвий соус.
Залиште всі інгредієнти в мультиварці на три хвилини, після чого вимкніть пристрій.
Готову фунчозу відправляємо до овочів в чашу мультиварки.
Подрібніть зелень.
Акуратно перемішуємо овочі з фунчозой, увімкніть режим «Підігрів». Готову страву прикрасьте рубаною зеленню.
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом