Рецепт приготування фунчозы в мультиварці відмінно підійде для тих, кому хочеться побалувати себе і своїх близьких чимось екзотичним, не виходячи з дому. «Скляна» локшина ніколи не злипається і чудово зберігає зовнішній вигляд, хоча на перший погляд вона може здатися дуже крихкою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Огірки – 2 шт.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Морква – 1 шт.
  • Фунчоза – 200 гр.
  • Паприка – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 50 гр.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 0,2 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування фунчозы в мультиварці? Помийте огірки, наріжте їх брусочками, потім викладіть в окрему тарілку на двадцять хвилин, злегка посипавши сіллю. Таким чином, ми позбавимося від зайвої рідини, що міститься в огірках.

баклажани Вимийте, наріжте їх кільцями. Якщо ви використовуєте немолодий баклажан, бажано очистити перед цим його від шкірки. Посипте нарізаний баклажан сіллю і дайте стекти зайвої рідини.

Вимиту моркву натріть на тертці для приготування моркви по-корейськи. Потім посипати ті морква невеликою кількістю цукру.

Не переборщіть з сіллю, оскільки в подальшому овочі будуть поливатися соєвим соусом, в якому вона вже міститься.

Приготуйте фунчозу по інструкції, зазначеної на упаковці.

Злийте сік, який встигли пустити баклажани.

Потім баклажани відправляємо в чашу мультиварки, политу невеликою кількістю рослинної олії, і включаємо режим «Смаження».

До баклажанів відправляємо моркву і пропущений через прес часник.

Присмачую овочі спеціями.

В мультиварку відправляються огірки, оцет і соєвий соус.

Залиште всі інгредієнти в мультиварці на три хвилини, після чого вимкніть пристрій.

Готову фунчозу відправляємо до овочів в чашу мультиварки.

Подрібніть зелень.

Акуратно перемішуємо овочі з фунчозой, увімкніть режим «Підігрів». Готову страву прикрасьте рубаною зеленню.

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом