Фунчоза з креветками і огірками – це смачний і простий у приготуванні салат. Дуже поживний і корисний він підійде як для сімейного вечері, так і для святкового торжества. Справжній кулінарний делікатес!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Креветки Королівські – 600 гр.
  • Фунчоза – 200 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати фунчозу з креветками і огірками просто! Креветки чистимо від панцира і обсмажуємо на сковороді, на рослинній олії. Можна злегка посолити і поперчити. Смажимо, поки м’ясо не стане блідо-рожевим.

Фунчозу відварюємо в киплячій воді 2-3 хв. Потім зливаємо воду через друшляк.

Огірки миємо й натираємо на крупній тертці або спеціальну корейську.

Моркву чистимо і також натираємо на тертці.

З’єднуємо всі продукти і заправляємо майонезом. Додаємо сіль і спеції за смаком.

Приємного апетиту!

Фунчоза Фунчоза з креветками Фунчоза з креветками на сковороді Фунчоза з морепродуктами і овочами Фунчоза з морепродуктів Фунчоза з овочами