Фунчоза з креветками і огірками – це смачний і простий у приготуванні салат. Дуже поживний і корисний він підійде як для сімейного вечері, так і для святкового торжества. Справжній кулінарний делікатес!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Креветки Королівські – 600 гр.
- Фунчоза – 200 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати фунчозу з креветками і огірками просто! Креветки чистимо від панцира і обсмажуємо на сковороді, на рослинній олії. Можна злегка посолити і поперчити. Смажимо, поки м’ясо не стане блідо-рожевим.
Фунчозу відварюємо в киплячій воді 2-3 хв. Потім зливаємо воду через друшляк.
Огірки миємо й натираємо на крупній тертці або спеціальну корейську.
Моркву чистимо і також натираємо на тертці.
З’єднуємо всі продукти і заправляємо майонезом. Додаємо сіль і спеції за смаком.
Приємного апетиту!
Фунчоза Фунчоза з креветками Фунчоза з креветками на сковороді Фунчоза з морепродуктами і овочами Фунчоза з морепродуктів Фунчоза з овочами