Якщо у вас немає бажання морочитися над приготуванням складних видів глазурі для пасок, пропонуємо найпростіший варіант – цукрова пудра і вода. Інгредієнти змішуємо ложкою до отримання густої маси і відразу наносимо її на поверхню випічки. Така глазур після висихання матиме напівпрозорий вигляд і додасть приємну вологу солодкість куличам.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вода – 4 ст. л.
  • Цукрова пудра – 250 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування глазурі для паски з цукрової пудри і води? Цукрову пудру просіваємо через дрібне сито в невелику миску.

Вливаємо до пудрі воду кімнатної температури невеликими частинами – по чайній ложці.

Добре перемішуємо масу ложкою або віночком після кожного додавання.

Необхідно домогтися отримання однорідної, досить густий, пластичної маси. Вона буде стікати з ложки.

Такий глазур’ю бажано покривати паски відразу після її приготування. Обов’язково даємо їй добре підсохнути, щоб покриття злегка затвердів.

Смачного!

Великодні паски без замісу тіста Великодні паски без молока і яєць Великодні паски без родзинок Глазур без желатину для паски Глазур для паски без яєць Святковий стіл на Великдень Солодкі паски