Якщо у вас немає бажання морочитися над приготуванням складних видів глазурі для пасок, пропонуємо найпростіший варіант – цукрова пудра і вода. Інгредієнти змішуємо ложкою до отримання густої маси і відразу наносимо її на поверхню випічки. Така глазур після висихання матиме напівпрозорий вигляд і додасть приємну вологу солодкість куличам.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вода – 4 ст. л.
- Цукрова пудра – 250 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування глазурі для паски з цукрової пудри і води? Цукрову пудру просіваємо через дрібне сито в невелику миску.
Вливаємо до пудрі воду кімнатної температури невеликими частинами – по чайній ложці.
Добре перемішуємо масу ложкою або віночком після кожного додавання.
Необхідно домогтися отримання однорідної, досить густий, пластичної маси. Вона буде стікати з ложки.
Такий глазур’ю бажано покривати паски відразу після її приготування. Обов’язково даємо їй добре підсохнути, щоб покриття злегка затвердів.
Смачного!