Горбуша, запечена в духовці у фользі зі сметаною і томатами, виходить соковитою і м’якою, ніжною, растушенной за рахунок овочевих соків і жиру з сметани. Таке блюдо є дуже корисним, оскільки при цьому не використовується майонез, а також зберігає всі свої вітаміни, адже не піддається смаженні на сковороді.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Горбуша – 1,5 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Приправа для риби – на смак
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Щоб приготувати горбушу в духовці у фользі зі сметаною, викласти в форму для запікання фольгою, змастити рослинним маслом фольгу.

Рибу обробити на філе. Присипати горбушу прянощами і сіллю, укласти у форму на фольгу.

Філе риби промазати сметаною.

Томати помити, нарізати напівкружечками і розкласти по рибі, можна також присипати їх спеціями.

Горбушу зверху накрити листом фольги і загорнути краї всередину, щоб не витік сік. Помістити форму з філе риби в розігріту до 200 градусів духовку на 35 хв

Риба виходить не сухий.

Подавати до будь-якого гарніру в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Горбуша з овочами у фользі в духовці Горбуша у фользі в духовці Горбуша шматочками в духовці Горбуша шматочками в фользі в духовці