Блюда, запечені в рукаві, виходять особливо соковитими і м’якими. Горбуша при такому способі приготування збереже всередині себе весь сік і аромат. Приготувати цю рибку дуже легко і сам процес не забере у вас багато часу. Спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горбуша – 1 кг
- Лимон – 0.33 шт.
- Сіль – за смаком
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець запашний – за смаком
Процес приготування:
Рецепт горбуші в рукаві гранично простий! Свіжу або розморожену горбушу промийте в проточній воді і очистіть її від нутрощів і луски. Потім добре промийте рибку зсередини.
Рибку збризніть лимонним соком і добре натріть сіллю з усіх боків. Рибку потрібно залишити хвилин на двадцять, щоб вона злегка замаринувалась.
Рибку перекладіть в рукав для запікання і туди ж покладіть перець і лавровий лист. Рукав з рибою закрийте і приступайте до запіканню.
Увімкніть духовку на 170 градусів і покладіть пакет з рибою на деко у вже розігріту духову шафу. Готуйте горбушу протягом двадцяти п’яти хвилин, після закінчення часу, вийміть рибку з рукава.
Готову горбушу розділіть на порції і подавайте до столу з будь-якими гарнірами, починаючи від свіжих овочів і закінчуючи картоплею і крупами.
Приємного апетиту!
Горбуша в духовці Горбуша з лимоном в духовці Горбуша цілком у духовці Страви з риби