Дуже смачний спрощений варіант грецького салату з помідорами і бринзою. Для салату візьміть стиглі м’ясисті помідори, ніжну бринзу, якісної оливкове масло і бальзамічний оцет. Грецький салат може бути як самостійною стравою на столі, так і гарніром до м’яса і риби.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Сир бринза – 200 гр.
- Чебрець свіжий – за смаком
- Масло оливкове – за смаком
- Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Помідори свіжі – 3 – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Процес приготування:
Готувати грецький салат з бринзою та помідорами легко! Цибулину очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями. Перекладіть цибулю в миску і залийте винним оцтом, залиште на 5-7 хвилин.
Помідори помийте і наріжте часточками. Складіть овочі в салатник.
Потім додайте до помідорів маринований лук.
Бринзу наріжте кубиками, перекладіть її в салатник. Грецький салат заправте оливковою олією, додайте спеції за смаком.
Так як бринза сама по собі солона, то солити салат не потрібно. Перемішайте салат акуратними повільними рухами і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Грецький салат Грецький салат з бринзою Салат «Грецький» без болгарського перцю