По цьому рецепту ви зможете приготувати салат максимально близький за своїми смаковими якостями до грецького салату, який подають в ресторанах. Це досить просте і доступне всім блюдо.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Масло оливкове – 4 ст. л.
- Сир Фетакса – 300 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Маслини – 0.5 склянки
- Лимон – 0.5 шт.
- Орегано – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати грецький салат з фетаксой. Овочі помийте і обсушіть. Огірки розріжте навпіл і потім половинки наріжте скибочками завтовшки 1 сантиметр.
Маслини без кісточок розріжте навпіл.
Перець очистіть від насіння і перегородок, м’якоть наріжте кубиками.
Помідори розріжте на часточки.
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями.
Сир фетакса наріжте кубиками.
Зберіть всі інгредієнти в глибокій мисці, заправте лимонним соком і оливковою олією, додайте мелений перець і орегано, перемішайте і насолоджуйтеся смаком свіжих овочів.
Приємного апетиту!
Грецький салат з маслинами Грецький салат з сиром Фета Салат «Грецький» без болгарського перцю