Грецький салат відноситься до легких закусок, так як в його складі міститься багато овочів. Спробуйте зробити цей салат з пекінською капустою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 0.5 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Куряче філе – 200 – 250 гр.
- Білий хліб – 150 гр.
- Сир – 30 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Масло оливкове – 2 – 3 ст. л.
- Майонез – 50 гр.
- Кефір – 50 гр.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати грецький салат з куркою і пекінською капустою? Куряче філе помийте, промокніть його паперовими рушниками, нарізати тонкими шматками, посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажте курку на сковороді з двох сторін, це не займе у вас багато часу.
Білий хліб наріжте кубиками, на тій же сковороді, де готувалася курка, обсмажте до золотистого кольору хлібні кубики. У процесі смаження можна посипати хліб пряними травами.
В окремій мисці змішайте майонез, кефір, подрібнений часник, лимонний сік і дрібно нашатковану кріп, посоліть за смаком.
Помідори і капусту помийте, обсушити овочі. Листя капусти або крупно наріжте порвіть руками. Помідори наріжте великими кубиками.
Сир натріть на дрібній тертці.
Зберіть в мисці всі інгредієнти, заправте соусом і посипте тертим сиром. Салат можна готувати як на свято, так і в будні.
Приємного апетиту!
Грецький салат Грецький салат з куркою Грецький салат з сухариками Салат «Грецький» без болгарського перцю