Гарячі грінки з яйцем і сиром ідеально підходять для смачного і ситного сніданку. До них часто додають бекон, помідори і зелень або виходить мініатюрна піца. Готуємо грінки з плавленим сиром.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Білий хліб – 4 скибочки
- Яйце – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 3 ст. л.
- Сир плавлений – 100 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати грінки з білого хліба з яйцем і сиром на сковороді просто! Білий хліб або батон наріжте на скибочки товщиною до 1 див. У миску розбийте яйце, налийте молоко і все збийте виделкою або вінчиком.
Плавлений сирок, бажано заздалегідь заморожений, подрібніть на тертці.
Потім перекладіть його до збиті з молоком яйця, трохи посоліть і добре все перемішайте.
Розігрійте сковорідку з рослинним маслом. Шматочки білого хліба умочіть в яєчно-сирну суміш і викладіть на розігріту сковорідку.
Грінки обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору з обох сторін.
Підсмажені грінки перекладіть зі сковорідки на паперові серветки, щоб видалити зайве масло. Потім можете подати до сніданку.
Приємного апетиту!
Грінки з батона на сковороді Грінки з білого хліба Грінки з сиром Грінки з сиром і яйцем Грінки з яйцем Грінки з яйцем і молоком Грінки на сковороді