Гуляш з курки з підливою – блюдо, яке готується просто і швидко, а виходить неймовірно смачним. Такий гуляш відмінно поєднується з картоплею, макаронами і будь-яким іншим гарніром. Апетитне блюдо у вигляді гуляшу з курки доведеться по смаку усій родині. Таке блюдо завжди і у всіх виходить смачним!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Кетчуп – 2 ст. л.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для курки – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати гуляш з курки з підливою на сковороді просто! Куряче філе промийте, обсушіть і наріжте невеликими шматочками.

Очищаємо і нарізаємо півкільцями ріпчасту цибулю.

Моркву необхідно очистити, промити і натерти на тертці.

Зробіть зажарку – на рослинному маслі обсмажте подрібнені моркву і цибулю.

Після цього викладаємо в сковороду до обсмаженою овочам шматочки курячого філе.

Промиваємо і тонко нарізаємо болгарський перець. Додаємо його в сковороду до решти інгредієнтів.

В окремій ємності змішати томатну пасту, кетчуп, спеції і сіль.

Коли куряче м’ясо буде майже готове, додайте в сковороду підготовлений соус і необхідну кількість води. Все перемішуємо, після закипання тушкуємо гуляш ще 15 хвилин.

Гуляш з курки з підливою на сковороді готовий!

Приємного вам апетиту!

Гуляш з курки з підливою Гуляш з курки з підливою на сковороді Гуляш з курки на сковороді Гуляш з підливою Гуляш класичний