Гуляш з курки з підливою – блюдо, яке готується просто і швидко, а виходить неймовірно смачним. Такий гуляш відмінно поєднується з картоплею, макаронами і будь-яким іншим гарніром. Апетитне блюдо у вигляді гуляшу з курки доведеться по смаку усій родині. Таке блюдо завжди і у всіх виходить смачним!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Кетчуп – 2 ст. л.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Вода – 2 склянки
- Сіль – за смаком
- Приправа для курки – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати гуляш з курки з підливою на сковороді просто! Куряче філе промийте, обсушіть і наріжте невеликими шматочками.
Очищаємо і нарізаємо півкільцями ріпчасту цибулю.
Моркву необхідно очистити, промити і натерти на тертці.
Зробіть зажарку – на рослинному маслі обсмажте подрібнені моркву і цибулю.
Після цього викладаємо в сковороду до обсмаженою овочам шматочки курячого філе.
Промиваємо і тонко нарізаємо болгарський перець. Додаємо його в сковороду до решти інгредієнтів.
В окремій ємності змішати томатну пасту, кетчуп, спеції і сіль.
Коли куряче м’ясо буде майже готове, додайте в сковороду підготовлений соус і необхідну кількість води. Все перемішуємо, після закипання тушкуємо гуляш ще 15 хвилин.
Гуляш з курки з підливою на сковороді готовий!
Приємного вам апетиту!
Гуляш з курки з підливою Гуляш з курки з підливою на сковороді Гуляш з курки на сковороді Гуляш з підливою Гуляш класичний