Гуляш з рисом – смачне і апетитне блюдо для всієї родини. Гуляш виходить дуже ситним і поживним і відмінно підійде в якості першого на обід. Адже не дарма в Угорщині його вважають супом! Домочадцям точно сподобатися таке ласощі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Рис білий – 100 гр.
- Помідори свіжі – 4 шт.
- Сметана – 125 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Бульйон – 0.66 л.
Процес приготування:
Готувати гуляш з рисом просто! Куряче філе промиваємо та нарізаємо його кубиками середнього розміру.
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо невеликими шматочками. Моркву чистимо і натираємо з допомогою крупній тертці.
Обсмажуємо цибулю і моркву на розігрітому рослинному маслі 5-7 хв. Потім додаємо до овочів курку і половину бульйону. Тушкуємо півгодини, періодично помішуючи.
Промиваємо рис, кладемо його на сковороду і вливаємо бульйон, що залишився. Солимо й додаємо чорний мелений перець. Тушкуємо ще 20 хв. на помірному вогні.
Помідори миємо й розрізаємо їх на кілька шматочків. Додаємо їх в гуляш за 10 хв. до готовності. У готове блюдо вводимо сметану.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою Гуляш з курки на сковороді Гуляш з курячого філе з підливою Гуляш із курячої грудки з підливою Гуляш як в їдальні з підливою