Якщо класичний рецепт приготування гуляшу здається нудним, то здивуйте домашніх оригінальним варіантів з делікатесу – яловичого серця. Блюдо виходить соковитим і наваристим, ідеально для ситного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловиче серце – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Бульйон – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати гуляш з яловичого серця. У серце видаляємо плівки, жилки, потім ріжемо його на дрібні шматочки. Подрібнюємо цибулю.
Розігріваємо каструлю або будь-яку зручну посуд для приготування гуляшу. Пару хвилин обсмажуємо цибулю на рослинній олії.
Посипаємо цибулю паприкою і смажимо ще 1 хвилину.
Вливаємо бульйон, додаємо борошно і зменшуємо вогонь. Помішуємо підливку 1-2 хвилини.
Викладаємо в масу нарізане яловиче серце, солимо і перчимо за смаком. Тушкуємо страву 1,5 години до готовності.
Гарячий гуляш з яловичого серце можна доповнити сметаною і подавати до столу. Готово!
Гуляш з яловичини Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш класичний Угорський гуляш із яловичини