Всім знайоме і звичне блюдо легко зробити оригінальним і здивувати домашніх. Приготуйте гуляш зі свинячого серця для сімейного обіду. Вас здивує ніжний смак і пряний аромат готового продукту.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свиняче серце – 700 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
- Перець чорний горошок – 5 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати гуляш зі свинячого серця просто! Свиняче серце варимо в подселенной воді протягом 2 годин. Тільки так продукт розм’якне і вийде смачним і ніжним.
Після варіння серце промиваємо під водою і нарізаємо на тонкі смужки.
Промиваємо овочі і очищаємо від шкірки.
Цибулю розбираємо тонкими півкільцями.
Моркву пропускаємо через велику або середню тертку – на ваш розсуд.
Розігріваємо сковороду і в рослинному маслі підсмажити моркву з цибулею близько 3 хвилин.
Викладаємо до овочів свиняче серце і готуємо на повільному вогні ще пару хвилин. Додаємо сіль і мелений перець за смаком.
В окремому посуді змішуємо крохмаль з двома столовими ложками води.
Подрібнюємо ножем або продавлюємо зубчики часнику, які відразу ж відправляємо до решти інгредієнтів.
Додаємо в блюдо томатну пасту, крохмаль і горошини чорного перцю. Розмішуємо і тушкуємо ще 10-15 хвилин.
Готовий гуляш зі свинячого серця знімаємо з плити і подаємо до столу, посипавши подрібненою зеленою цибулею. Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини з цибулею і морквою Гуляш зі свинини класичний Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Угорський гуляш зі свинини