Гуляш зі свинячого філе виходить неймовірно соковитим і апетитним. Популярний гаряче блюдо можна приготувати, не використовую томатну пасту. Спробуйте простий рецепт для вашого обіду або вечері.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Свинина – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вода – 200 мл
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сметана – 1 ст. л.
- Приправа для м’яса – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування гуляша з свинини без томатної пасти. Свинину нарізаємо кубиками середнього розміру, попередньо позбавивши м’ясо від плівок і сухожиль.
Подрібнюємо цибулю.
Підсмажуємо його на рослинній олії 1-2 хвилини.
Після викладаємо і свинину.
Додаємо сіль і спеції за смаком і продовжуємо смажити на середньому вогні 10-15 хвилин.
Викладаємо до піджарки сметану, борошно і заливаємо водою.
Перемішуємо, робимо менший вогонь і тушкуємо протягом 30 хвилин.
Гарячий гуляш зі свинини можна розкладати по тарілках і подавати до столу разом з гарніром. Готово!
Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою