Приготувати домашнього гусака з рум’яною і хрусткою скоринкою можна в духовці по простому рецептом. Подавайте готова страва до святкового вечері, доповнивши овочами або іншим гарніром.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Гусак – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Суміш перців – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати гусак цілком з хрусткою скоринкою в духовці, тушку гусака обдаємо холодною водою і даємо йому обсохнути.

Далі в невеликій тарілці змішуємо сіль, суміш перців, подрібнені зубчики часнику і рослинне масло. Ретельно перемішуємо.

Обмазуємо птицю отриманої пряною сумішшю. Зсередини також слід промазати.

Закриваємо продукт в рукаві для випікання і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на годину. Після розриваємо рукав, щоб скоринка вийшла хрусткою, і випікаємо ще стільки ж.

Після готовності блюдо викладаємо на велику тарілку і подаємо до столу з гарніром за смаком. Приємного апетиту!

Гусак в рукаві в духовці Гусак з хрусткою скоринкою цілком у духовці Гусак цілком в рукаві в духовці Рецепти на Новий рік