Приголомшливо смачний гусак виходить в духовці, особливо якщо нафарширувати його рисом. Соковитий, ситний з неймовірним ароматом, таке блюдо відразу привертає до себе увагу! Дуже апетитно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гусак – 1 шт.
- Рис білий – 250 гр.
- Майонез – 250 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати фаршированого гусака рисом в духовці? Рис промиваємо в друшляку і відварюємо в киплячій воді до напівготового стану. Зливаємо воду.
Гусака моєму, вирізаємо гузку, чистимо від зайвого жиру і даємо підсохнути.
Змішуємо майонез з сіллю, чорним меленим перцем і сухими спеціями для м’яса.
Натираємо гусака, приготованою сумішшю і відправляємо в холодильник просочитися на 2 години.
Тепер виймаємо гусака, загортаємо у фольгу і відправляємо в духовку. Запікаємо при 180 градусах, на 1 кг. 60 хв. запікання. За 30 хв. до готовності розгорнемо фольгу, щоб дати верху зарум’янитися.
Приємного апетиту!
Гусак в духовці Гусак в майонезі в духовці Гусак цілком у духовці Рецепти на Новий рік