Приголомшливо смачний гусак виходить в духовці, особливо якщо нафарширувати його рисом. Соковитий, ситний з неймовірним ароматом, таке блюдо відразу привертає до себе увагу! Дуже апетитно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гусак – 1 шт.
  • Рис білий – 250 гр.
  • Майонез – 250 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати фаршированого гусака рисом в духовці? Рис промиваємо в друшляку і відварюємо в киплячій воді до напівготового стану. Зливаємо воду.

Гусака моєму, вирізаємо гузку, чистимо від зайвого жиру і даємо підсохнути.

Змішуємо майонез з сіллю, чорним меленим перцем і сухими спеціями для м’яса.

Натираємо гусака, приготованою сумішшю і відправляємо в холодильник просочитися на 2 години.

Тепер виймаємо гусака, загортаємо у фольгу і відправляємо в духовку. Запікаємо при 180 градусах, на 1 кг. 60 хв. запікання. За 30 хв. до готовності розгорнемо фольгу, щоб дати верху зарум’янитися.

Приємного апетиту!

Гусак в духовці Гусак в майонезі в духовці Гусак цілком у духовці Рецепти на Новий рік