Домашній холодець для вашого обіду або вечері можна приготувати з м’яса індички в мультиварці. Блюдо виходить ароматним і дуже поживним. Оцініть простий рецепт і порадуйте близьких!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Гомілку індички – 800 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Перець чорний горошок – за смаком
  • Сіль – 20 гр.
  • Желатин харчовий – 10 гр.
  • Лавровий лист – за смаком

Процес приготування:

Рецепт холодцю з індички в мультиварці простий у приготуванні! Гомілка індички заздалегідь розморожуємо і гарненько промиваємо.

Підготовлене м’ясо викладаємо в чашу мультиварки і заливаємо його водою.

Далі додаємо сіль, перець, лаврове листя і очищений ріпчасту цибулю.

Закриваємо вміст кришкою і тушкуємо в спеціальному режимі близько 5 годин.

Після гасіння витягаємо гомілку, остуджуємо її. Потім відокремлюємо м’ясо і дрібно нарізаємо.

Глибоку тарілку устеляємо харчовою плівкою. Сюди викладаємо м’ясо і подрібнені зубчики часнику.

Проціджуємо потрібну кількість бульйону, змішуємо його з желатином і вливаємо до м’яса індички. Ставимо блюдо в холодильник на 6-8 годин.

Після готовності холодець акуратно перекладаємо на блюдо за допомогою харчової плівки. Можна подавати до столу!

Рецепти на Новий рік Холодець Холодець без желатину Холодець з індички Холодець з індички з желатином Холодець класичний