Відмінний спосіб приготувати холодець – зварити його в мультиварці. Холодець з курячих лапок підійде для сімейного обіду і для званої вечері. До нього легко підібрати гарнір і він дуже ситний.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі лапки – 200 гр.
  • Курка – 0.4 – 0.6 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування холодцю з курячих лапок в мультиварці смачний! З курячих лапок зчистите шкірку і добре помийте. Курку розрізати на кілька частин.

Складіть лапки і куряче м’ясо в каструлю.

Цибулю і моркву очистіть, помийте і цілком покладіть в чашу мультиварки до м’яса. Додайте сіль, лавровий лист, залийте чашу водою до максимальної позначки.

закрийте Каструлю, виберіть програму «Гасіння», встановіть таймер на 4 години.

По закінченні програми дістаньте курятину з чаші, відокремте м’ясо від кісток і розберіть його на дрібні шматки. Варену моркву наріжте кружечками. У форму викладіть м’ясо, зверху розкладіть скибочки моркви.

Бульйон процідіть і влийте його в форму.

Коли бульйон охолоне до кімнатної температури, поставте його в холод до повного застигання. Перед подачею прикрасьте холодець свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Рецепти на Новий рік Холодець з курки без желатину Холодець з курячих лапок Холодець з курячих лапок без желатину Холодець з курячих ніжок Холодець класичний