Готувати кабачкову ікру шматочками в мультиварці досить просто. Стежити за процесом приготування і перемішувати ікру, щоб не підгоріла, не потрібно. В ній зручно приготувати невелику кількість заготовки, до того ж ікра буде дуже натуральної і з невеликою кількістю олії.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Кабачки (середні) – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування кабачкова ікра шматочками в мультиварці? Почистіть кабачки, цибуля та морква.

Моркву поріжте кружечками, а цибулю наріжте на тонкі півкільця.

Кабачки наріжте на невеликі кубики.

Нарізані овочі перекладіть в чашу приладу, посипте сіллю за смаком, перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб овочі дали трохи соку. Потім покладіть до овочів вказане в рецепті кількість томатної пасти, цукру, олії та встановіть програму «Тушкування» на 1,5 години. Якщо по закінченні програми у чаші буде забагато рідини, то потушкуйте ще 15-20 хвилин з відкритою кришкою. Обов’язково зніміть пробу і відкоригуйте по своєму смаку.

Поки ікра готується, будь-яким способом стерилізуйте банки і кришки. Готову ікру гарячої розкладіть у банки і герметично закупорьте.

Потім банки переверніть і накрийте на ніч товстим рушником. Кабачкова ікра шматочками в мультиварці порадує вас взимку своїм смаком і зовнішнім виглядом.

Їжте на здоров’я!

Гостра кабачкова ікра Дієтичні страви з кабачків Кабачки на зиму Кабачки на зиму пальчики оближеш Кабачкова ікра з морквою Кабачкова ікра як в дитинстві Консервовані кабачки ПП рецепти з кабачків