Апетитна кабачкова ікра, тушкована в томатній пасті, виходить неймовірно ніжною, м’якою консистенцією і приголомшливим ароматом. Ласощі дитинства! І його так просто приготувати вдома!
Інгредієнти: на 1 л.
- Кабачки – 1 кг
- Масло рослинне – 100 мл
- Томатна паста – 500 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати кабачкову ікру тушковану легко! Кабачки промиваємо водою і розрізаємо їх невеликими кубиками.
В каструлю, заливаємо воду і доводимо її до кипіння. Відправляємо в неї кабачки і варимо їх 10 хв. Після цього опрокидываем їх на друшляк і даємо стекти воді повністю.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо кабачки і томатну пасту, додаємо сіль і спеції за вашим смаком. Розмішуємо. Накриваємо кришкою і на помірному вогні тушкуємо масу 30 хв.
Порада: готову ікру можна подрібнити блендером до стану ніжного пюре, або ж перетерти виделкою. Дивіться самі, яка консистенція вам більше по душі.
Приємного апетиту!
Заготовки з кабачків на зиму Кабачкова ікра без майонезу Кабачкова ікра без моркви Кабачкова ікра класична Кабачкова ікра на сковороді Консервовані кабачки ПП рецепти з кабачків