Ароматні човники з кабачків з часниковою начинкою з бринзи і зелені особливо смачні на природі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Сир бринза – 100 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Кріп – 1 пучок
  • Базилік свіжий – 3 аркуша
  • Часник – 1 зуб.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати кабачки на мангалі у фользі? Вимийте кабачок і розріжте навпіл. Вийміть м’якоть, формуючи поглиблення в овоче для фарширування.

Зелень вимийте і подрібніть. Часник почистіть, сполосніть і дрібно порубаєте. Бринзу розімніть вилкою або натріть на тертці, додайте трохи масла, сіль і перець. Викладіть начинку в поглиблення кабачків.


Укладіть кабачки на фольгу і щільно загорніть і залиште на 20 хвилин.

Викладіть конверт з кабачком на решітку і готуйте 20 хвилин. Зніміть страву з вогню і залиште на 5 хвилин, не відкриваючи.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки на мангалі Овочі гриль на мангалі