Ароматні човники з кабачків з часниковою начинкою з бринзи і зелені особливо смачні на природі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Сир бринза – 100 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Кріп – 1 пучок
- Базилік свіжий – 3 аркуша
- Часник – 1 зуб.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Як приготувати кабачки на мангалі у фользі? Вимийте кабачок і розріжте навпіл. Вийміть м’якоть, формуючи поглиблення в овоче для фарширування.
Зелень вимийте і подрібніть. Часник почистіть, сполосніть і дрібно порубаєте. Бринзу розімніть вилкою або натріть на тертці, додайте трохи масла, сіль і перець. Викладіть начинку в поглиблення кабачків.
Укладіть кабачки на фольгу і щільно загорніть і залиште на 20 хвилин.
Викладіть конверт з кабачком на решітку і готуйте 20 хвилин. Зніміть страву з вогню і залиште на 5 хвилин, не відкриваючи.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки на мангалі Овочі гриль на мангалі