Кабачки по-корейськи з кетчупом чилі простий смачний і сподобається вашим домочадцям! Щоб закатати кабачки з кетчупом чилі, крім цих інгредієнтів, знадобляться оцет, сіль з цукром, вода, часник і перець горошком. Кетчуп надає гостроту всій закуски, він же відповідає за збереження заготовки разом з оцтом.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Кабачки – 1,6 кг
  • Часник 8 зуб.
  • Кетчуп чилі – 250 гр.
  • Перець чорний мелений – 10 гр.
  • Вода – 0.5 л.
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 120 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування кабачків по-корейськи з кетчупом чилі. Банки стерилізувати з кришками. Підготувати інгредієнти.

Воду влити в каструлю.

Всипати туди сіль, цукровий пісок, горошини перцю.

Додати кетчуп чилі, розмішати.

Кабачки порізати навпіл.

Потім знову порізати кабачки навпіл.

Порізати кабачки уздовж на 3 частини.

Те саме проробити з усіма кабачками.

Підготувати банки.

Укласти плоди в банки, в кожну додати 2 зубчики часнику.

Довести маринад до кипіння.

Зняти з вогню і влити оцет, розмішати. Повернути маринад на плиту і прокип’ятити 1 хв.

Залити овочі до верху банки гарячим маринадом, прикрити кришками. На дно каструлі покласти тонке рушник, поставити банки з кабачками. Залити теплою водою по плічка. Довести воду до кипіння і кип’ятити банки 12 хв. Дістати банки з каструлі, щільно закрутити кришками і перевернути під теплою ковдрою.

Дати повністю охолонути і прибрати на зберігання.

Приємного апетиту!

Гострий салат з кабачків на зиму Заготовки з кабачків на зиму Кабачки на зиму Консервовані кабачки Салат з кабачків з часником на зиму Салати з кабачків на зиму