Кабачок овоч не тільки смачний, але і багатий корисними мікроелементами. Його дуже просто готувати і існує велика кількість рецептів для приготування страв з використанням кабачків. Дуже смачно виходять кабачки в клярі з часником і сиром.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 0.5 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 – 3 ст. л.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Часник сушений – за смаком
  • Масло олію – 200 – 250 мл

Процес приготування:

Як приготувати кабачки в клярі з часником і сиром? Кабачки, помийте і наріжте кружечками, перекладіть їх в об’ємну миску, посоліть за смаком.

Для кляра змішати яйце, молоко, борошно та сіль. Добре перемішайте всі інгредієнти, щоб не залишилося грудочок.

Розігрійте сковороду, влийте на неї соняшникову олію. Умочіть кожен кружечок кабачка в кляр і обсмажте з двох сторін до готовності.

Сир натріть на тертці. Часник подрібніть через прес. Змішайте сир, часник і пару столових ложок майонезу.

На готові гарячі кабачки викладіть сирно-часникову заготівлю, за бажанням посипте рубаною зеленню і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки в клярі з сиром і часником Кабачки в сирному клярі Кабачки з яйцем Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків на сковороді