На мангалі можна готувати не тільки м’ясо або рибу, так само чудово на ньому виходять і різні овочі. Наприклад, кабачки. У сезон, коли їх урожай великий рецепт кабачків на мангалі в майонезі стає справжнім порятунком. Вони відмінно підходять в якості обіду або вечері для всієї сім’ї, адже це дуже смачне і соковите блюдо.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати кабачки в майонезі з часником на мангалі, підготувати всі необхідні інгредієнти для рецепта.

Кабачок очистити від шкірки, помити, просушити на паперовому рушнику.

Нарізати очищений кабачок кружечками.

Часник пропустити через прес. У глибокій ємності змішати часник, майонез, додати сіль і перець за смаком, все ретельно перемішати.

На мангалі на тліючих вугіллях обсмажити кабачки з двох боків до рум’яного кольору. Зверху кожен смажений кабачок промазати майонезній сумішшю.

Дати готовому страві трохи настоятися і просочитися майонезно-часниковою заправкою. Кабачки на мангалі в майонезі готові! Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки з майонезом і часником Овочі гриль на мангалі