Якщо ви любите кабачки і не готові обмежувати вживання цього універсального овоча тільки влітку і початком осені, то рецепт кабачків з приправою для корейської моркви збереже для вас кабачки і взимку. Закачування виходить пікантною, з насиченим смаком, вона як не можна до речі доведеться в якості закуски на сімейному обіді або званій вечері.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кабачки – 3 кг
- Цибуля ріпчаста – 500 гр.
- Морква – 500 гр.
- Масло рослинне – 1 ст.
- Цукор-пісок – 1 ст.
- Оцет столовий 9% – 150 мл
- Сіль – 2 ст. л.
- Приправа для корейської моркви – 1 пакет
Процес приготування:
Як приготувати кабачки з приправою для корейської моркви? Кабачки помити, при необхідності зняти жорстку шкірку, розрізати, очистити від насіння.
Натерти кабачки на крупній тертці.
Морква помити, очистити, натерти на спеціальній тертці для корейської моркви.
Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями.
У глибокій мисці змішати кабачки, моркву, цибулю і приправу для корейської моркви.
У в окремій ємності змішати олію, оцет, сіль і цукор.
Заправку влити до овочів, перемішати і поставити настоюватися в холодильник на кілька годин.
Банки для закачування кабачків простерилізувати, кришки обшпарити.
Щільно розкласти в підготовлені банки кабачки з морквою, закрити кришками. Прибрати банки в темне місце для зберігання.
Подавати кабачки з приправою для корейської моркви як закуску. Приємного апетиту!
Заготовки з кабачків на зиму Кабачки на зиму Кабачки на зиму пальчики оближеш Салат з кабачків, цибулі та моркви на зиму Салати з кабачків на зиму