Мабуть, один з самих популярних і варіативних салатів. Салат «Цезар» з філе форелі виходить більш ніжним.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Форель – 200 гр.
  • Листовий салат – 100 гр.
  • Білий хліб – 200 гр.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Кедрові горіхи – 50 гр.
  • Для заправки: –
  • Діжонська гірчиця – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 150 гр.
  • Яйце перепелине – 6 шт.
  • Лимон – 0.5 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат «Цезар» з фореллю просто! Для початку зробіть сухарики. Хліб наріжте кубиками, викладіть на деко і запікайте в духовці до золотистого кольору.

Видавіть в чашу блендера сік половини лимона, додайте гірчицю, перепелині яйця, часник, посоліть, додайте мелений перець. Збийте з цих інгредієнтів соус для салату. Не припиняючи збивати, влийте до соусу оливкова олія, у вас повинна вийти маса світло-жовтого кольору.

Листя салату промийте, висушіть, порвіть руками на великі шматки і викладіть на блюдо. Полийте листя салату невеликою кількістю соусу.

Рибу наріжте невеликими шматочками, розкладіть їх по зелені. На страва до салату додайте хлібні кубики, обсмажені кедрові горішки і тертий сир. У вас вийде дуже вишукане блюдо.

Приємного апетиту!

Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» без помідорів Салат «Цезар» з фореллю Салат «Цезар» на святковий стіл Салат Цезар