Поживну качку можна запекти невеликими шматочками в рукаві. Гаряче блюдо порадує ніжним смаком і яскравим ароматом. Подавайте з овочами, соліннями або гарніром. Підходить для святкового меню.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати качку шматочками в рукаві в духовці. Качку розбираємо на невеликі шматочки. Промиваємо їх під водою і витираємо паперовим рушником.

В глибокій мисці з’єднуємо майонез і томатну пасту. Сюди ж додаємо сіль і спеції за смаком.

Розмішуємо заправку і занурюємо в неї шматочки птиці. Маринуємо близько 30 хвилин.

Підготовлені м’ясні шматочки викладаємо в рукав для випікання. Зав’язуємо з обох сторін і перекладаємо заготовку на деко. Готуємо 1-1,2 години при температурі 200 градусів.

Качка шматочками, запечена в рукаві, готова до подачі. Доповнити блюдо можна свіжими овочами або улюбленим гарніром. Приємного апетиту!

Качка в духовці Качка в духовці шматочками Качка в майонезі в духовці Качка в рукаві шматочками в духовці Качка шматочками в рукаві в духовці