Приголомшливий рецепт дуже смачної качки, запечена з картоплею. М’яке, соковите м’ясо і ароматний гарнір точно сподобається рідним і гостям. Така страва стане прикрасою святкового столу!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Картопля – 6 шт.
  • Часник 7 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Мед – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати качку цілком з картоплею в рукаві в духовці? Качку добре промиваємо і чистимо. Відрізаємо крила і вирізаємо гузку.

Часник подрібнюємо за допомогою преса.

Змішуємо соєвий соус, мед, часник, чорний мелений перець і сіль.

Добре натираємо качку, приготованою масою.

Картоплю чистимо і ріжемо на великі часточки.

Кладемо качку і картоплю в рукав для запікання, посипаємо картоплю сіллю за смаком.

Відправляємо качку запікатися в духову піч на 1,5 години при 180 градусах. Щоб вийти рум’яну скоринку, за 30 хв. до готовності відкриваємо рукав.

Смачного!

Качка в медово-соєвому соусі в духовці Качка з картоплею в духовці Качка з медом в духовці Качка цілком в рукаві в духовці Качка цілком у духовці