Апетитна качка, фарширований картоплею і грибами, виходить в духовці дуже ніжною і смачною. М’яке м’ясо і ароматна начинка уб’ють гостей наповал! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Качка домашня – 1,5 кг
- Картопля – 5 шт.
- Гриби – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати качку з картоплею і грибами в рукаві в духовці легко! Качку очищаємо від зайвого жиру, вирізаємо гузку і крильця, а потім промиваємо водою.
Натираємо тушку сіллю і перцем зовні і усередині.
Картоплю чистимо і ріжемо невеликими кубиками.
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо квадратиками.
Гриби також ріжемо на невеликі шматочки.
Обсмажуємо цибулю на олії 5-7 хвилин, потім додаємо до нього гриби і смажимо ще 7 хв.
Змішуємо гриби з цибулею і картоплю.
Наповнюємо тушку качки приготованою сумішшю і зашиваємо. Скріплюємо тушку зубочистками і кладемо в рукав для запікання.
Запікаємо качку протягом 1,5 години при 180 градусах. За півгодини до готовності розгортаємо рукав, щоб верх зарум’яниться.
Приємного апетиту!
Качка в духовці Качка в рукаві в духовці Качка з картоплею в духовці Качка цілком в рукаві в духовці Качка цілком у духовці Рецепти на Новий рік