Приготувати апетитну качку з яблуками можна в ароматному маринаді з меду і гірчиці. М’ясо вийде хрустким зовні і соковитим і ніжним всередині. Подавайте до святкового столу.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Яблука – 5 шт.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати качку з яблуками, медом і гірчицею в духовці, підготуємо необхідні інгредієнти.

Тушку качки промиваємо і висушуємо за допомогою паперового рушника. Далі продукт натираємо невеликою кількістю солі зовні і всередині.

У невеликій тарілці змішуємо мед, гірчицю і спеції. Ретельно розмішуємо вміст і обмазуємо їм качку.

Кладемо інгредієнт в рукав для випікання. Всередину птиці розміщуємо невеликі шматочки яблук. Випікаємо страву 2 години при температурі 200 градусів.

Рум’яна качка з соковитою яблучною начинкою готова. Викладайте на блюдо і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Качка в духовці Качка в рукаві в духовці Качка з медом і гірчицею в духовці Качка з яблуками в рукаві в духовці Качка з яблуками і медом в духовці Качка цілком в рукаві в духовці Качка цілком у духовці