Апетитне рішення для вашого столу – качка, запечена у фользі з гречкою і яблуками. Соковите м’ясо з ароматним гарніром можна подавати до вечері або святкового столу. Оцініть оригінальний рецепт!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Гречка – 1 склянка
  • Яблука – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати качку з яблуками і гречкою у фользі в духовці? Підготуємо тушку качки. Промиваємо її під водою всередині і зовні. Даємо обсохнути. Після натираємо сіллю.

Гречку відварюємо до готовності в підсоленій воді. У готовий продукт можна додати трохи спецій і гарненько розмішати.

Яблука поділяємо на невеликі шматочки. Кісточки акуратно прибираємо.

Змішуємо гречку з яблуками. Начиняємо масою качку і загортаємо продукт фольгою. Випікаємо страву 2 години при температурі 200 градусів.

Готову качку з гречкою і яблуками викладаємо на блюдо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Качка в духовці Качка в духовці на Новий рік 2023 Качка з гречкою в духовці Качка з яблуками в духовці Рецепти на Новий рік