Курячі крильця з картоплею в пакет для запікання – страва, яке завжди виходить дуже смачним. Основу для маринування можна взяти будь-яку: сметану, майонез, соєвий соус, лимон або бальзамічний оцет.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі крильця – 1,3 кг
- Приправа для курки – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Картопля – 1 кг
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Кетчуп – 1 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Часник – 5 – 6 шт.
- Куркума – 1 ч. л.
- Приправа для картоплі – 1,5 ст. л.
- Масло рослинне – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати картоплю з крильцями в пакет для запікання. Крильця помийте і обсушіть, додайте приправу для курки, соєвий соус, кетчуп, майонез, чорний перець, куркуму, подрібнений часник і сіль. Все добре перемішайте і залиште маринуватися мінімум на годину.
Картопля очистіть від шкірки, промийте і наріжте скибочками. Картопля складіть в миску, додайте сіль, приправу і рослинне масло, перемішайте.
Коли м’ясо замаринується, складіть його разом з картоплею в пакет для запікання.
Запікайте блюдо при 200 градусах в духовці 50-60 хвилин. За 10-20 хвилин до готовності розріжте пакет і включіть гриль, щоб курка і картоплю злегка підрум’янилися.
Подавайте запечена картопля з курячими крильцями в гарячому вигляді зі свіжими або маринованими овочами.
Смачного!