Лагман з яловичини і овочів за класичним рецептом виходить соковитим і наваристим. Порадуйте себе і близьких ароматним обідом, який нікого не залишить байдужим.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 350 гр.
- Квасоля стручкова – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Шпинат – 100 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування класичного лагмана з яловичини з овочами. Яловичину ріжемо тонкими смужками і відправляємо в казан з олією. Обсмажуємо 20 хвилин на середньому вогні.
Підготуємо овочі. Цибулю, перець і помідори ріжемо кубиками, часник і шпинат подрібнюємо, стручкову квасолю розламуємо руками.
добре смаженій м’ясу викладаємо цибулю. Розмішуємо вміст.
Далі додаємо часник і помідори. Тушкуємо до появи соку від овочів.
Тепер додаємо болгарський перець і готуємо ще 5 хвилин.
Далі викладаємо квасоля, шпинат і заливаємо все це водою. Солимо, додаємо спеції і залишаємо на повільному вогні 40 хвилин.
Окремо відварюємо локшину, з’єднуємо її в загальній тарілці з основною частиною страви і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман Лагман в казані Лагман з яловичини Лагман з яловичини з овочами Лагман з яловичини класичний Лагман з яловичини по-узбецьки