Сонячні і яскраві фрукти в одній банці подарують вам справжнє задоволення. Поєднання абрикоса і персика надає більш яскравий і насичений смак і аромат цього напою.


Інгредієнти: на 0.5 порц.

  • Персик – 2 шт.
  • Абрикоси – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Вода – 300 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати компот з абрикосів і персиків, вимийте і стерилізуйте банки. Прокип’ятіть кришки. Помийте фрукти і розділіть його навпіл. Видаліть кісточки. Персики розріжте на невеликі шматочки.

Складіть часточки фруктів в банку, наповнюючи в залежності від бажаної насиченості компоту.

Закип’ятіть воду і всипте в неї цукор. Ретельно й інтенсивно розмішайте, щоб кристали розчинилися.

Перелийте сироп у банки з фруктами і накрийте тару кришками.

Поставте каструлю з водою на вогонь, додайте в неї банки і варіть 8 хвилин.

Обережно виймайте банки з гарячої води і закручуйте. Тару переверніть догори дном і залиште остигати на добу.

Приємного апетиту!

Абрикоси на зиму Компот з абрикосів Компот з абрикосів без кісточок на зиму Компот з абрикосів на 1 літрову банку Компоти