Сонячні і яскраві фрукти в одній банці подарують вам справжнє задоволення. Поєднання абрикоса і персика надає більш яскравий і насичений смак і аромат цього напою.
Інгредієнти: на 0.5 порц.
- Персик – 2 шт.
- Абрикоси – 100 гр.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Вода – 300 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати компот з абрикосів і персиків, вимийте і стерилізуйте банки. Прокип’ятіть кришки. Помийте фрукти і розділіть його навпіл. Видаліть кісточки. Персики розріжте на невеликі шматочки.
Складіть часточки фруктів в банку, наповнюючи в залежності від бажаної насиченості компоту.
Закип’ятіть воду і всипте в неї цукор. Ретельно й інтенсивно розмішайте, щоб кристали розчинилися.
Перелийте сироп у банки з фруктами і накрийте тару кришками.
Поставте каструлю з водою на вогонь, додайте в неї банки і варіть 8 хвилин.
Обережно виймайте банки з гарячої води і закручуйте. Тару переверніть догори дном і залиште остигати на добу.
Приємного апетиту!
Абрикоси на зиму Компот з абрикосів Компот з абрикосів без кісточок на зиму Компот з абрикосів на 1 літрову банку Компоти