В даний час не так легко знайти компот з ревеню в продажу, хоча були часи особливої популярності цього продукту. Але, його легко можна приготувати в домашніх умовах. Такий компот і швидко готується, і корисний, і спрагу вгамує.
Інгредієнти: на 3 л.
- Ревінь – 6 шт.
- Цукор-пісок – 6 ст. л.
- М’ята свіжа – за смаком
- Лимон – 0.5 шт.
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Почнемо готувати компот з ревеню і м’яти. Черешки ревеню, гілку м’яти і лимон добре промийте.
Наріжте ревінь дрібними шматочками.
поставте На вогонь каструлю з водою, закип’ятити і всипте в неї ревінь і цукор. Поваріть 10 хвилин від закипання, додайте м’яту і порізаний тонкими кружальцями лимон.
Дайте компоту трохи охолонути і наливайте в стакани. Подати напій можна з льодом, але тоді слід охолодити його в холодильнику, або теплим.
Приємного апетиту!
Компот з ревеню Компоти