Дуже смачний напій з натуральним солодом ревеню і меду. За смаком він нагадує безалкогольний глінтвейн, але подавати його краще всього охолоджений. Такий напій можна подати в якості десерту на святковий стіл, гостей точно приємно здивує його оригінальний смак.
Інгредієнти: на 3 л.
- Ревінь – 150 гр.
- Лайм – 0.5 шт.
- Кориця – 3 ст. л.
- Мед – 2 ст. л.
- Вода – 2 – 2.5 л.
Процес приготування:
Як приготувати компот з ревеню в мультиварці? Ревінь і лайм промиваємо. Розрізаємо ревінь на шматочки.
Лайм ріжемо кружальцями. Перекладаємо продукти в чашу мультиварки, додаємо мед і корицю.
Заливаємо продукти водою і закриваємо кришку.
Встановлюємо режим суп і варимо протягом 40 хв.
Готовий компот проціджуємо і перелити в глечик.
Приємного апетиту!
Компот з ревеню Компоти Страви з ревеню